Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-08@18:51:15 GMT

توزیع مرغ در اصفهان با کد ملی

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۸۸۶۷۲

توزیع مرغ در اصفهان با کد ملی

به گزارش تابناک، دکتر حسین ایراندوست در گفت و گو با خبرنگار همشهری آنلاین اظهار کرد: این تصمیم‌ فقط برای مدیریت بازار مصرف مرغ در این استان اعم از توزیع عادلانه و جلوگیری از هرگونه سوداگری در این زمینه گرفته شده است.

وی توضیح داد: برای استانی مثل اصفهان که خود از بزرگ‌ترین تولید کنندگان مرغ مصرفی در کشور است، تحویل مرغ به شهروندان با این شیوه چندان مناسب نیست، اما به دلیل شرایط پیش آمده، این تصمیم‌گیری تنها راهکار برای تنظیم بازار و توزیع عادلانه مرغ مصرفی در استان ‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهبود تولیدات دامی اصفهان گفت: به طور نسبی و میانگین در این استان ۴۰۰ تن گوشت مرغ تولید می‌کنیم، این درحالی‌است که مصرف میانگین روزانه استان ۳۹۴ تن است. براساس این آمار، قاعدتا نباید با کمبودی روبه رو باشیم، اما با افزایش قیمت انواع گوشت، گوشت مرغ تنها کالای ارزان و قابل خرید برای مردم محسوب می‌شود که همین مساله میزان خرید و مصرف را در اصفهان افزایش داده است.

وی ادامه داد:از سوی دیگر ایجاد شائبه کاهش عرضه مرغ، مردم را ترغیب کرد برای رفع کمبودها مرغ بیشتری در اسفندماه خریداری کنند که طبیعتا میزان خرید و تقاضای مرغ افزایش یافت. این مساله باعث شد تا ما در اسفند میزان تولید گوشت مرغ در کشتارگاه‌ها را افزایش دهیم که در این رابطه به طور میانگین، میزان تولید به ۶۰۰ تن در روز رسید که با میزان تولید ما همخوانی نداشت.

ایراندوست اضافه کرد: در برخی روزها ما حتی هزارتن مرغ زنده به کشتارگاه‌های استان تحویل دادیم تا بتوانیم این تب کاذب را فروبنشانیم، اما وقتی نیاز کاذب بربازار مستولی می‌شود کار را کمی دشوار می‌کند.

معاون بهبود تولیدات دامی اصفهان گفت: در اسفند طرحی را برای مدیریت چرخه عرضه و تقاضا ارائه دادیم تا شرایط به حالت عادی برگردد و جلوی نیاز کاذب و سوداگری‌ها گرفته شود. به همین دلیل تولیدکنندگان و کشتارگاها را ملزم کردیم میزان مرغ تولیدی و تحویلی به کشتارگاه را در سامانه رهتاب ثبت کنند. کشتارگاها هم ملزم به همین کار شدند.

وی ادامه داد: مرحله سوم که مربوط به بخش مصرف کننده است نیازمند همکاری سازمان صمت استان بود که کمی تاخیر در ورود به این طرح، کار را کمی با مشکل روبه رو کرد.

ایراندوست اظهار کرد: سازمان صمت هم فروشگاه‌های زنجیره‌ای را ملزم کرد که میزان دریافت و فروش خود را نیز در این سامانه ثبت کنند تا جلوی هرگونه تخلف گرفته شود، اما از آنجاکه عرضه مرغ به‌غیر از فروشگاه‌های زنجیره‌ای در فروشگاه‌های دیگر نیز صورت می‌گیرد، اجرای این طرح در آن بازه زمانی ممکن نبود و برهمین اساس نظارت کافی بر عرضه مرغ صورت نگرفت و مشکلاتی را به‌وجود آورد.

وی بیان کرد: اکنون این طرح به صورت گسترده در استان اجرا شده و همه فروشگاه‌ها طبق دستور گوشت مرغ را با ثبت آنلاین به مردم ارائه می‌دهند و مردم هم با ارائه کد ملی می‌توانند مرغ موردنیاز را خردیداری کنند.

معاون بهبود تولیدات دامی اصفهان درپایان گفت: میزان تولید ما مشخص است و نمی‌توان در فرصتی کوتاه این میزان را افزایش داد. برهمین اساس باید شرایط را به‌نحوی تنظیم می‌کردیم تا جلوی کلیه مشکلات گرفته شود.

وی افزود: طبق دستورالعمل، افراد بالای ۱۸ سال می‌توانند از فروشگاه‌های عرضه‌کننده مرغ هفته‌ای تا ۵ کیلو مرغ خریداری کنند.

معاون بهبود تولیدات دامی اصفهان در پایان گفت: شرایط در ۲۲ شهرستان استان که هم مرغداری و هم کشتارگاه کافی دارند مناسب است و روند کار در شهرستان اصفهان و خمینی شهر که از جمعیت بالایی برخوردارند و میزان مرغداری‌ها و کشتارگاهای آنها کمتر است ادامه دارد و به سمت مطلوب‌تر شدن شرایط پیش می رود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: اعمال ماه شعبان حمید صفت تولید پشتیبانی ها مانع زدایی ها سند همکاری 25 ساله ایران و چین کارت اعتباری سهام عدالت اصفهان مرغ اعمال ماه شعبان حمید صفت تولید پشتیبانی ها مانع زدایی ها سند همکاری 25 ساله ایران و چین کارت اعتباری سهام عدالت معاون بهبود تولیدات دامی اصفهان میزان تولید فروشگاه ها گوشت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۸۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان +جزئیات میزان افزایش

  به گزارش پارس نیوز ، در فیش حقوقی اردیبهشت بازنشستگان میزان حقوق به میزان ابلاغی افزایش یافته است؛ حداقل بگیران مشمول افزایش ۳۵.۳ درصدی و مستمری بگیران سایر سطوح مشمول افزایش ۲۲ درصدی به اضافه رقم ثابت شده اند. 

اقتصادنیوز: بر اساس برنامه هفتم توسعه، متناسب سازی حقوق بازنشستگان از اول فروردین ماه بایستی اجرایی شود. اما هنوز قانون برنامه هفتم به دولت ابلاغ نشده و بعد از تصویب شورای نگهبان احکام جدید حقوق بازنشستگان صادر خواهد شد.

گفتنی است هنوز احکام حقوقی جدید بازنشستگان کارگری صادر نشده است؛ مابه التفاوت فروردین نیز ظاهراً قرار است همراه حقوق خردادماه به حساب مستمری بگیران تامین اجتماعی واریز شود.     

دیگر خبرها

  • شکستن رکورد تولید آسفالت با تولید ۳۲ هزار تن در مشهد
  • سهمیه آرد نانوایی های تالش افزایش یابد
  • تشنگی سد‌های خراسان‌شمالی با وجود افزایش بارندگی‌ها/ بهبود کشاورزی با بارندگی️
  • رشد ۱۲درصدی بارش در لرستان/ ۷۴۶میلی‌متر در «شول‌آباد» ثبت شد
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • توزیع روزانه قارچ در سطح کشور به ۸۰۰ تن رسید
  • میزان تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلو وات ساعت گذشت
  • صدور فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان +جزئیات میزان افزایش
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی