Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: از ابتدای سال ۹۶ تا کنون ۴۰ میلیارد تومان کالا با کد تخصصی شرکت نفت(کالای طبقه‌بندی شده) ساخته شده و پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان سال ۶۰ میلیارد تومان کالای طبقه‌بندی شده استاندارد را تولید می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، سپهر سپهری امروز در آئین افتتاح پانزدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت حفاری با بیان اینکه امیدواریم خیلی زود خبر خوبی در زمینه رگ سفید داشته باشیم، اظهار داشت: پس از نمایشگاه در رگ سفید حضور خواهیم یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نقش صنعت ملی حفاری بیان کرد: اولین حلقه با زنجیره تولید نفت و گاز با حفاری آغاز می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به اینکه صنعت ملی حفاری ضمن اینکه اولین حلقه را با حفاری چاه‌های نفت و گاز آغاز می‌کند همچنین در تداوم تولید و تعمیر چاه‌ها در طول سالیان متمادی به ایفای نقش می‌پردازد،‌ بحث بومی سازی را نقش کلیدی شرکت ملی حفاری دانست و گفت: در این شرکت فعالیت‌های سازمان یافته‌ای در راستای سند چشم انداز شرکت، ماموریت،برنامه‌ها و اهداف سازمان در زمینه برنامه‌های سخت افزار و نرم افزار شکل گرفته است.

سپهری با بیان اینکه این نمایشگاه یک رویداد بسیار بزرگ فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی است، عنوان کرد: شرکت ملی حفاری نقش بسیار موثری در زمینه برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی صنعت حفاری ایفا کرده است.

مکان مناسبی برای برگزاری نمایشگاه‌ها اختصاص یابد

وی به فعال کردن کارگاه‌ها در شهرک‌های صنعتی با به‌کارگیری نیروهای مجرب داخلی اشاره کرد و ادامه داد: خوزستان توانایی برگزاری چنین نمایشگاه‌های چندبار در سال را دارد که همکاری مسئولان استان را می‌طلبد بنابراین مکانی بزرگتر برای برگزاری این نمایشگاه درنظر گرفته شود.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری تصریح کرد: این نمایشگاه می‌تواند بستر مناسبی جهت تعامل، تبادل دانش فنی، نمایش توانمندی داخلی، تبادل کالا و ارائه خدمات تخصصی با سایر کشورها و نیز ایجاد اشتغال مولد را ایجاد کند.

وی افزود: مهمترین راهکار اجرای اقتصاد مقاومتی اعتماد واعتقاد به نیروهای بومی و توانمندی‌های داخلی است. شرکت ملی حفاری ایران در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی برنامه‌های بسیار گسترده‌ای در زمینه توسعه دانش فنی بومی و بررسی منابع داخلی را دارد.

6 درصد کالاهای موجود در انبارها ساخت داخل است

سپهری یادآور شد: 65 هزار قلم کالا با اعتباری بیش از 233 میلیارد تومان اکنون در انبارهایمان داریم از این مقدار کالا در حدود 4 هزار قلم آن که 6 درصد کل کالا را تشکیل می‌‍‌دهد و 44 میلیارد تومان ارزش ریالی دارد ساخت داخل است.

وی بیان کرد: همچنین 4 هزار و 300 قلم از 65 هزار کالا اقلام پرمصرف هستند که بیش از هزار قلم یعنی 25 درصد اقلام پرمصرف ساخت داخل است. بیش از 68 درصد عمده کالای مورد نیاز ما که منطق ساخت و تولید دارد اکنون در کشور ساخته می‌شود که با توجه به برنامه‌ریزی‌ها تا 3 سال آینده به 100 در صد می‌رسد.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری خاطرنشان کرد: حجم ریالی خرید از ساخت داخل بیش از 400 میلیارد تومان در 5 سال اخیر بوده به طوری که ما سالی 80 میلیارد تومان به صنعت ساخت داخل تزریق مالی در کشور داشته‌ایم.

300 شرکت سازنده داخلی داریم

وی افزود: از ابتدای سال 96 تا کنون 40 میلیارد تومان کالا با کد تخصصی شرکت نفتی(کالای طبقه‌بندی شده) ساخته شده و پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان سال 60 میلیارد تومان کالای طبقه‌بندی شده استاندارد را تولید می‌کنیم.

سپهری با تعداد افزایشی سازندگان اشاره کرد و گفت: در سال 92 حدود 80 شرکت سازنده داخلی داشتیم ولی امسال 300 شرکت سازنده داخلی داریم که به بحث خودباوری و توجه به مسئله اقتصاد مقاومتی اشاره دارد.

وی با بیان اینکه 67 درصد شرکت‌های سازنده خوزستانی‌ هستند، یادآور شد: در دو سال گذشته بیش از 75 درصد قراردادهای ساخت داخل به سازندگان خوزستانی واگذار شده است.

انتهای پیام/

R41468/P41362/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۳۱۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

کد خبر 6097169

دیگر خبرها

  • افزایش تولید نفت به بیش از ۵.۵ میلیون بشکه در روز | جدیدترین آمار از وضعیت صدور کارت سوخت
  • شکایت رئیس دیوان از رای هییت تخصصی درباره کالای ورود ممنوع
  • صرفه‌جویی ۵ هزار مگاواتی برق با افزایش بازدهی ۲۰ میلیون کولر آبی
  • شیراز میزبان نمایشگاه تخصصی بین‌المللی کشاورزی شد
  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!